Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Prayer Answered, God is Looking for Out Hearts by Immaculee Ilibagiza

0 Kommentarer

Bøn besvaret - Gud leder efter vores hjerter

Kære venner,

Jeg er lige kommet fra en fantastisk tur til Medjugorje med mere end 45 pilgrimme. Jeg elskede alle og hvert øjeblik, vi tilbragte sammen. På disse ture møder jeg de dejligste mennesker i verden. Mennesker, der søger Gud, er de bedste at være i nærheden af. I slutningen af ​​pilgrimsfærden er vi en familie, og det er virkelig svært at sige farvel.

Blandt mange ville jeg dele en historie, jeg hørte, mens jeg var der, og som rørte mit hjerte. For nogle år siden kom en familie fra Italien til Medjugorje med deres eneste søn, der var i dyb koma. De var desperate, og de mistede alt for at redde ham. En ven arrangerede et møde med den visionære Vicka. De var ikke en familie, der bad meget, men for deres barn kom de til Medjugorje. Da de mødte Vicka, bad faderen hende venligst bede Vor Frue om at helbrede deres søn og fortælle hende, at de var villige til at give hvad som helst, hvor mange penge Vor Frue ville have. Vicka modtog den desperate besked venligt, og senere fik hun et svar fra Vor Frue med disse ord: " Jeg leder ikke efter deres penge, jeg leder efter deres bønner, deres hjerter og deres liv. Jeg beder dem om at komme tættere på MIG og på min SØN. ” næste dag kom sønnen ud af koma og begyndte at gå. Familien har aldrig været den samme siden da, de kommer nu ofte til Medjugorje, og bøn kommer først i deres liv og familie.

Da jeg hørte historien, troede jeg, at den vedrørte os alle, Gud leder efter vores hjerter, og når vi har det godt med ham, finder vi fred i vores problemer. Gennem årene i mit eget liv og min trosrejse indså jeg, at når mit hjerte er rent og tæt på Gud, bliver mine bønner hurtigt besvaret, der gives klarhed eller en nåde til accept. Når jeg har brug for Guds indgriben, går jeg til bekendelse, jeg tilgiver alle og gør mere venlige handlinger, jeg bruger mere tid på at læse Bibelen og tilbringe tid med Gud, og mit hjerte finder altid hvile og trøst, uanset hvad svaret er. Jeg opfordrer dig til at gøre det samme.

Gud velsigne dig,
Immaculee

Tilbage til blog